Acreditació Erasmus +

Ahir vam rebre una molt bona notícia. Des del SEPIE (Servei espanyol per a la internacionalització de l’educació) ens notificaven que el nostre Centre havia obtingut l’Acreditació Erasmus +, un document que ens reconeix com a institució acreditada per a executar activitats Erasmus durant els pròxims cinc anys.
L’acreditació Erasmus és una eina per a les organitzacions d’educació que desitgen obrir-se a l’intercanvi i la cooperació internacionals. La concessió de l’acreditació Erasmus confirma que el Col·legi Puresa de Maria ha establit un pla per a executar activitats de mobilitat d’alta qualitat. Els sol·licitants que aconseguisquen l’acreditació Erasmus obtindran accés simplificat a les oportunitats de formació i mobilitat europea tant per a estudiants com per al professorat, fomentant l’ús de noves tecnologies i metodologies d’ensenyament innovador, igual que participant en la transferència de les millors pràctiques en ensenyament i desenvolupament escolar.
Nosaltres, que ja érem centre Erasmus+ des de fa anys, ara podrem treballar en projectes internacionals de forma més intensa per tal d’implementar el nostre Pla Erasmus i aconseguir complir els nostres 5 objectius: crear un hàbit lector en el nostre alumnat, consolidar la interpretació com a ensenyament artístic, promoure un major esperit europeu en el nostre Centre, desenvolupar el Pla Mediambiental seguint els objectius de l’Agenda 2030 i digitalitzar l’educació.
Com a Col·legi, estem molt orgullosos perquè aquesta Acreditació ens reconeix l’esforç i la capacitat organitzativa i ens apropa, cada vegada més, a una educació més internacional i d’una qualitat excel·lent, que són el nostre major desig pels nostres xiquets i xiquetes.

Tags: